A babafészek, mint közkedvelt tartozék

Babafészek a kicsik védelmére

Minden anyuka megpróbál gondoskodással, szeretettel és melegséggel átitatott, mesés hangulatot teremteni a gyermekének, álmát pedig nyugodttá, kényelmessé és biztonságossá tenni. Ebben pedig a weboldalunkon manapság igen népszerű termék, a babafészek segít nekik.

Az említett tartozékot az újszülötteknek tervezték, egészen a 6 hónapos korú csecsemőkig. Az elsődleges funkciója a baba mozgásának kismértékű blokkolása, ugyanakkor egyáltalán nem korlátozza őket, ezért az ilyenben tartózkodó baba hangulatosabban és nyugodtabban érezheti magát.

A babafészek bárhová vihető, a babakocsiba, a másik szobába, látogatóba és ha úgy döntünk, hogy a gyermekkel alszunk, akkor ez egy kiváló segítség lesz abban, hogy közben le ne guruljon a földre. Ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy az újszülöttet egyik vagy másik oldalára fordíthassuk, a kényelme és biztonsága érdekében. Amikor pedig már a gyermek nagyobb lesz és képes magabiztosan megtartani a fejét, a babafészekben bátran a hasára is fordíthatjuk.

Print Friendly, PDF & Email